september 27, 2016

Nieuws

Geplaatst op: 03-11-2016 – 14:30

teamwork

Vanuit organisatie GamerCup zijn wij ontzettend trots op de prestatie vanmCon esports Dani Hagebeuk en iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt. De weg er naar toe en niet te vergeten de online kwalificaties waarin 200 deelnemers hebben gevoetbald om ook daadwerkelijk bij de offline finale in Hilversum aanwezig te kunnen zijn.

Dani heeft zich in alle opzichten bewezen door daar gevestigde namen alsAFC Ajax Koen Weijland, ECVisualize Ali Rıza Aygün en Quinten ”QuintenX” van der Most achter zich te laten.

Na jaren afwezigheid was het dan zo ver, Parijs de stad waar het wereldkampioenschap werd gehouden. Grote namen als August “Agge” Rosenmeier en mannen als Spencer “Gorilla” Ealing stonden Dani als titanen op te wachten. Dani heeft zich als een meester bewezen door pas de laatste dag met een nipte overwinning van Gorilla naar huis te worden gestuurd.

De avond er voor was er commotie om het besluit van het ESWC Officialbestuur in Parijs. De commotie ontstond omdat één van de deelnemers een verkeerd team had gekozen waarin een speler was opgesteld die niet van te voren was doorgegeven. Dit heeft geleid tot een re-count in de telling waardoor Dani 4e werd in de groep. We hebben dit uitvoerig doorgesproken met de directie van het ESWC waarna het besluit is genomen uiteindelijk door te spelen en Dani te laten doen waar hij goed in is.

Wij willen iedereen bedanken voor de support, fans, deelnemers, ouders, familie en onze partners die het allemaal hebben mogelijk gemaakt om weer terug te zijn waar we horen, het grote podium. Nederland is een FIFA land waarin we in de toekomst wederom laten zien dat we op wereld niveau e-Sports beoefenen.

Acer NederlandG2A.COMInWorkTargusTrust GamingVue Cinemas NLNetgear Nederland

 

Geplaatst op: 13-10-2016 – 17:00

netgear

NETGEAR: levert met de Nighthawk-series de beste draadloze netwerken met de meest geavanceerde WiFi-technologie. Speciaal voor de gamers hebben we de Nighthawk R7800 X4S router ontwikkeld voor de ultiteme gaming ervaring.

Met de Nighthawk R7800 X4S bieden we een router met de meest geavanceerde WiFi-technologie die je ongeëvenaarde snelheid geeft. Gigabit CPU, Gigabit bedraad, en Gigabit WiFi, de Nighthawk X4S is klaar voor (4K) gaming. Concurreer met andere gamers en niet met andere apparaten door het Dynamic Quality of Service (QoS). Dynamic Quality of Service prioriseert intelligent video streaming en gaming en voorkomt lag, buffering of vertraging.

Gebouwd voor gaming pc’s of consoles, zoals Playstation, Xbox en Nintendo, met de Nighthawk X4S krijg je de meest solide verbinding. De Nighthawk X4S biedt gamers de ultieme ervaring! Meer informatie http://www.netgear.nl/landings/nighthawk/

Statement Bas Vromans, CEO: “GamerCup is blij om samen te werken met NETGEAR.  Eens en voor altijd een betrouwbare netwerk voor de gamer thuis, zowel met draad als draadloos. Ideaal voor iedere gamer!”

 

Geplaatst op: 11-10-2016 – 13:00

vue1 vue2

Tijden van de finale:

12:00 – Uiterlijke tijd om aanwezig te zijn
12:30 – Beginnen met voorbeschouwing
12:45 – starten met de 1e wedstrijden
18:00 – +/- Finalist naar Parijs bekend!

Platform:

Playstation 4

Livestream:

Vanuit de VUE zullen wij naar Twitch gaan live-streamen. Dit zal gaan naar: www.Twitch.tv/GamerCup

Toegang:

Toegang voor spelers: GRATIS
Toegang voor kijkers: GRATIS

Adres:

Langgewenst 20, 1211 BB Hilversum

Bereikbaarheid openbaar vervooer

VUE – Hilversum is zeer goed te bereiken. Je stapt uit bij centraal station Hilversum waar je nog maar 2 minuten hoeft te wandelen om op locatie te zijn.

Bereikbaarheid auto:

Je kan goed in het centrum komen van Hilversum. Op verschillende locaties zijn er parkeergarages aanwezig. Zodra je een stukje zal gaan lopen(+/-10min) kan je ook gratis parkeren.

 

Geplaatst op: 04-10-2016 – 14:35

trust-gaming

GamerCup is trots te melden dat zij Trust Gaming heeft weten te binden als zijnde nieuwe partner.

Trust Gaming is het value for money-merk voor gaming accessoires. Door een sterke samenwerking met pro-gamers is het Trust Gaming’s doel om toekomstige kampioenen te voorzien van de juiste gear en training. Trust Gaming heeft een uitgebreid assortiment waarin u alles kunt vinden wat u zich maar kan bedenken op het gebied van PC en console gaming. Deze producten zijn verkrijgbaar op het internet en in de lokale warenhuizen en elektronicawinkels.

Statement Bas Vromans, CEO: “GamerCup is zeer content met Trust Gaming als zijnde nieuwe partner voor de ESWC finale in Nederland. De slogan van Trust Gaming is ‘Building Champions’, dit sluit perfect aan op de missie van GamerCup: het volwassen maken van de e-Sports in Nederland.

 

Geplaatst op: 03-10-2016 – 18:29

veu 

15 oktober de dag van de ESWC finale in Nederland! Deze wordt gehouden in de Vue bioscoop te Hilversum!

GamerCup is trots om te kunnen melden dat VUE Cinemas zich heeft verbonden aan het ESWC! Daarnaast zullen zij de locatie voor dit fantastisch evenement verzorgen! De finale wordt zodoende gespeeld in Hilversum. Op deze locatie is eerder de ‘Dutch College League (DCL)’ opgenomen! VUE Cinemas is onderdeel van Vue international, de grootste bioscoopketen buiten de Verenigde Staten en daarbij een van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment. Vue heeft 21 bioscopen in Nederland, verdeeld over 20 steden.

Het doel van Vue is om content te leveren in combinatie met de beste technologie in de omgeving. Groei en innovatie dragen bij aan een continue ontwikkeling en verbetering van de big screen entertainment ervaring. 

Statement Bas Vromans, CEO: “GamercCup is zeer blij met Vue als partner voor de finaledag van ESWC. Met de bioscoop in Hilversum zijn we verzekerd van een prachtige locatie, centraal gelegen in Nederland. Daarnaast dragen zij zorg voor een optimale filmbeleving: ‘van een gastvrije ontvangst, naar het beste beeld, geluid en de meest comfortabele stoelen.”

 

Geplaatst op: 30-09-2016 – 19:09

acer

 

We trappen deze vrijdag avond af met nieuwe partner!

Acer, opgericht in 1976, is een hardware + software + services bedrijf dat zich heeft toegelegd op onderzoek, design, marketing, sales en support van innovatieve producten om het dagelijks leven van mensen ondersteunen. Het productaanbod van Acer bestaat uit pc’s, beeldschermen, projectoren, servers, tablets, smartphones en wearables. Daarnaast ontwikkelt Acer cloudoplossingen om dingen te koppelen in het Internet of Things. Acer viert in 2016 haar 40ste verjaardag en is een van ‘s werelds top 5 pc-bedrijven. Er werken wereldwijd 7.000 mensen en Acer is actief in meer dan 160 landen. Kijk voor meer informatie op www.acer.com

Statement Bas Vromans, CEO GamerCup: “Acer, what do I need to say more. Iedereen kent de naam Acer en wat ben ik blij dat ik zo’n grote naam mag aankondigen als nieuwe partner. e-Sport is hot and happening, let the games begin!”

 

Geplaatst op: 30-09-2016 – 15:09

inwork-gamercup

InWork is vanaf nu officieel partner van de Nederlandse kwalificatie Cup ESWC.

Als enige organisatie in Nederland heeft InWork ruim 1000 jonge ICT en technische medewerkers voor u klaar staan. InWork is een betrouwbare installatiepartner voor de groot zakelijke markt. InWork is de meest succesvolle recruitmentorganisatie voor jong technisch talent van Nederland. Ons Talent Network bestaat uit een platform van online vacaturesites, slimme en innovatieve recruitmentmethodes en ons kandidaat-volg-systeem. Daarnaast hebben wij nauwe samenwerkingen met MBO-, HBO- en WO-instellingen. InWork staat dicht bij generatie y, wij begrijpen deze doelgroep als geen ander.

Statement Bas Vromans, CEO GamerCup:
Ik ben trots om InWork als partner te mogen toevoegen aan de ESWC kwalificatie. InWork is een energiek en dynamisch bedrijf wat naadloos aansluit bij onze visie voor de toekomst van e-sport in Nederland. Met projecten als de FIFA School Cup laten ze nu al zien dat zij inspelen op de toekomst.

 

 Geplaatst op: 28-09-2016 – 09:59
gamercup-g2a

Vandaag maakt GamerCup een samenwerking met G2A.com bekend! G2A.com is een vertrouwde en gecertificeerde wereldwijde marktplaats voor e-Sporters. G2A is dé digitale marktplaats voor e-Sporters over heel de wereld. Gamers kunnen er terecht voor alle digitale producten omtrent games, terwijl de console-gamers er alles kunnen vinden voor de Playstation Store en Xbox Live Store.

Statement Bas Vromans, CEO GamerCup:
“GamerCup is zeer gelukkig dat het een partij als G2A.com aan zich heeft weten te binden voor de ESWC kwalificatie. G2A.com staat voor kwaliteit op het gebied van gaming en e-Sports. Daarnaast kan G2A.com de grootste in haar werkveld.  

 

Geplaatst op: 27-09-2016 – 19:15
gamercup-targus

GamerCup is trots om te kunnen melden dat Targus zich als partner verbind aan de ESWC-kwalificatie! Targus is een bedrijf dat zich richt op het beschermen en aansluiten van uw technologie. Dit doen zijn inmiddels al meer dan dertig jaar! Targus doet dit om de consument te kunnen voorzien in een steeds groter wordende behoefte aan een ‘mobiele levensstijl’.

GamerCup is een jong en enthousiast bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van aan e-Sports gerelateerde evenementen. Het doel van GamerCup is om een professioneel platform te creëren voor de e-Sporter in Nederland, waar hij of zij op het allerhoogste niveau e-Sports kan bedrijven en zichzelf kan ontwikkelen. Targus is zeer verheugd om deel uit te kunnen maken van dit proces.

Het is belangrijk dat e-Sporters zichzelf kunnen voorzien van de beste uitrusting. Targus biedt een scala aan accessoires aan om de e-Sporter hierbij te kunnen ondersteunen. Hierbij kan worden gedacht aan rugzakken, die hier speciaal voor ontworpen zijn. Door een gelijkmatige gewichtsverdeling kan een e-Sporter op een comfortabele wijze zijn apparatuur met zich meedragen.

Volgens Bas Vromans, CEO van GamerCup, wil Targus GamerCup graag helpen bij het kwalificatietraject van ESWC:

“Ik ben zeer verheugd om de samenwerking van Targus met GamerCup aan te kondigen. Targus is een bedrijf dat zakelijke accessoires op de markt brengt voor de computer, laptop en e-Sporter. De professionele gear van Targus dragen bij aan het comfort van de e-Sporter, op zijn weg naar succes”

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter